Opening Nobori Japanese Cultural Center Bucuresti

Ieri 28 noiembrie 2017 și-a deschis porțile Nobori Japanese Cultural Center, evenimentul a fost deschis de către E.S. dl Ambasador Kisaburo Ishii. La acest eveniment au participat cei pasionați de arta și cultura japoneza și s-au bucurat de măiestria invitaților la demonstrațiile și atelierele de aikido, kenjutsu, și shodo dar si momente artistice susținute de Haramichi RoAlyanna OfficialPage și Fusion Arts Romania. 
Invitatul special al acestui eveniment a fost sensei Dorin Marchis 5 dan Aikido Aikikai președintele FRAA căruia îi mulțumesc frumos pentru îndrumarea și prietenia sinceră de care mă bucur de când l-am cunoscut. 
Așa cum poate multi știți, trăiesc un vis frumos și o mare bucurie care azi nu ar fi fost posibile fără ajutorul unor oameni de suflet care au înțeles și au crezut în acest proiect, prieteni dragi care m-au susținut și ajutat. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru încredere și mai ales pentru răbdarea și susținerea necondiționată pentru a vedea acest vis devenind realitate .
Fiecare dintre voi ați participat la acest vis, părinți, copii, elevi, prieteni mai noi și mai vechi. Vă mulțumesc din suflet și vă aștept cu drag să împărtășim acest vis frumos prin diversele activități ale Centrului Cultural Japonez Nobori!

Leave a Reply